Monday, 3 October 2011

Apa yang ada di dalam tas tangan saya??

Heheheh..hari  ni  terasa  boring  pula. Nak  menulis  sambungan  novel...seru  lum  tiba, idea  tak  mai  lagi.
Lynn nak  cerita  apa  yang  Lynn selalu  bawa  kalau  keluar dari  rumah...

Bila  namanya  perempuan...barang  utama  yang  mesti  ada  dalam  tas adalah Lipstik, bukan apa  pun  saja  bawa huhuh manalah  tahukan  tup-tup  lepas  makan mee sup  lipstik  tu  hilang. Leh touch  up  jap. Lagi...,  Lynn Bawa  minyak  wangi, pun  stanby. Novel, kaca mata  dan  tentu  sekali Handphone  hai  mati  kalau  tak  ada.. Nyawa  kedua  Lynn tu..urm  ada  lah  buku  nota juga  pen(kalau  idea  datang  boleh  note  dulu)senang  sikit heeheh...


Lynn pernah  juga  kena  soal  dengan  tunang  tersayang. Katanya  kenapa  Lynn suka  bawa  beg  besar-besar? Lagi  satu  dia  selalu  tanya kenapa  beg  Lynn sentiasa  berat?Bawa apa  sampai  berat  sangat heheheh dia  gelarkan beg  karung  guni. Hehehe.... Pernah  jugalah  katanya  next  birthday  dia  tak  mahu  belikan  beg  tangan.. Katanya  beli beg  balik  kampung  terus. Senang  boleh  isi  macam-macam.

Nak  tahu  kenapa  Lynn suka  bawa  beg  besar2??

Dalam  tu  Lynn boleh masuk macam2, botol airlah. PAyung  lipat lah. Bukulah. Charger Hp dan ipod..kadang  mini  laptop  pun  Lynn masukan  sekali  senang  dan mudah. TAK  PAYAH  NAK  BAWA  BEG  Asing2 ... hehehe

No comments:

Post a Comment

Search This Blog