Clixadx

Sunday, 16 October 2011

Berita Baik

Assalamualaikum  dan  selamat  petang...eheheh lynn nak beritahu  ni...kiranya  nak canang lah  betapa  teruja nya  Lynn bila  Lynn dah  tak payah  susah2 nak  baca  novel  ke hulu- ke hilir. Okey  macam ni  kepada pengguna, Ipod Touch, Ipad dan  Iphone atau  yang  sewaktu  dengannya.. U  all semua  boleh  download  Ibook  ke  dalam  ipod u all...lepas  tu  u all  pergi  dekat  I Tunes store klik  di  bahagian book. Lepas  tu akan  keluar  macam2  novel  yang  free atau  yang  bayar ...heheh tapi  yang  ada  dalam I Tune  tu  sebenarnya  manuskrip  asal sebelum  di  cetak  menjadi buku  yang ada  di pasaran. Yalah  bagi  Lynn, manuskrip  tu  pun  dah  kira  ok kan.  Tak adalah nak  ke sana  ke mari  dengan novel...hahah tengok  aja  dalam Ipod  u all tu..Lynn dah  pun  download  beberapa  novel  inggeris tu...U allpula  macamana? ;) apapun  Lynn cuma dapat  download I book  selepas Lynn update  software 4.1 kepada 5.0..kalau  tak  update  tak leh  nak  download hheeheh...Semoga  berjaya ;p

No comments:

Post a Comment

Search This Blog