Sunday, 16 October 2011

Lynn nak  kongsi sedikit  cerita...eheheh nak  tahu apa dia tak? Okey  macam  ni...dulu  Lynn minat  sangat  tengok  movie hindi..dulu  bukan  sekarang lah. nak  tahu  kenapa  dulu  suka  tapi now  jadi  tak  suka..
Sebabnya..hero dan heroin  baru  tak  best  tak pandai  berlakon  kot..lagi  satu  lagu  dah  tak  best hahaha.. ;)

 Ada  lah  beberapa  movie  yang  menarik yang  Lynn suka  sangat  tengok macam:

Devdas-movie  india  termahal..lakonan aiswarya rai, Shahruk Khan,dan Madhuri Dixit.
Kuch2 Hota Hai, Mann, Khabi kushi kabhi gham...dan ada  lagi  yang lain  lupa  lak...

pelakon  yang  Lynn suka  pula, datuk SRK, Madhuri,  Kajol,Rani Muhkerji, Aiswarya Rai (tengok citer lah) Karisma kapoor, Anil Kapoor  heeh ada  lagi  yang lain  Lupa  lah..jgn  marah  okey.

You  all macamana  pula..tak akan  tak  pernah  layan  kot ;) apapun  cerita  cinta  epik  classic mmg best. Cinta  agung  lah  kononnya . Apapun  untuk  cerita  melayu...ada  satu  cerita  tu  lupa pulak...ha..Puteri  Gunung Ledang..ahhaha best  kan.

2 comments:

  1. suka gak... tapi jarang dapat tengok full sampai 3 jam... hheee

    ReplyDelete
  2. hehehe..sama lah tapi semua dulu now tak dapat nak tengok huhuhu ;(

    ReplyDelete

Search This Blog