Clixadx

Wednesday, 12 October 2011

Black Canyon Restoran


Heheheh ni  menu untuk  Lynn makan  tengahari  tadi pada  pukul 2.30 ptg ..Macam  biasalah  bila masuk restoran  mesti  belek  menu betul.


Masa  ni mamat(ni  kawan  sekerja) tengak  belek  sambil berfikir nak  makan apa. Situasi  itu  sama  lah  dengan  Lynn. Tapi  gambar  Lynn tak adalah  ya eheheh ;) Nak tahu  apa  menu  Lynn tengok  gambar  kat  bawah ni. ;)


Ini lah  makanan  pilihan  Lynn iaitu Fusilli Prawn Tomyam Sup.Sedap  dan  mantap  tu heehe.. tapi pedas  gila tak  mahal  murah  aja RM 9.90 tak  rugi  berbaloi2 ;)





Yang  ini  pinggan  extra  plate  Lynn minta  nak  buat letak  sampah  sarap  yang  sarat  dengan  serai, halia dan daun limau. Yang  dalam  mangkuk  tu  pula  kawan Lynn  order Udon Chicken Tomyam sup. harganya  murah  sikit RM8.90. Minuman  pula  kami  cuma air  suam. Maklum  cuaca  di luar  sejuk  tu. So tak  minum air  sejuk.



Ni lah  muka  kawan  Lynn tu. Saja  snap ahhaha dia  tahu itu pun  lepas  tunjuk  gambar  dia heheh ;)


Ha  yang  ni  gambar  lepas  kita  org keluarkan  segala  sampah sarap  yang  ada  dalam mangkuk  makanan  kita  org heehe. Sempat  juga  udang  tu  terbang  kat  meja betul2 di  tepi lengan heheeh..kita org  tergelak  kejap. Katanya..oi  udang  kau  hidup  lagi ;)




Ni  gambar  bowl  yang  kosong. Waktu  ni  Lynn dah  sudah  makan. dah  kenyang. Perut  pun senang  hati.


Biasa lah  lepas makan kena  lah  bayar  bil. Huhuhu apapun bersyukur akhirnya  kami  selesai juga  makan tengahari. Hu ..tapi  taklah  tengahari. Makan  pun  dah  petang eheh ;)

10 comments:

  1. adoi sedapnya ..

    salam kenal akk :)

    ReplyDelete
  2. heheh tq bee. ;)kalau free boleh visit blog dan juga laman penulisan2u ada beberapa novel dan cerpen yang boleh di baca

    ReplyDelete
  3. black canyon food is affordable and nice :)

    ReplyDelete
  4. ken that is true ;)i love all that restoran food ;)

    ReplyDelete
  5. What a coincident, I was at Black Canyon 2 weeks ago and had the same tomyam Soup, sure it was power.

    ReplyDelete
  6. adoii time lunch skung niee makin lap0r teng0k makanan nie hee~

    ReplyDelete
  7. tomyam ni 1 je leceh byk sampah sarap. kan?? tak feel nak hirup sup dia tu

    ReplyDelete
  8. cik kartu..makan lah sedap tau heheeh tak rugi pun ;)

    The lekat:ya macam kebanyakan tomyam...penuh dengan sampah sarap heeheh susah nak hirup nanti tersedak pulak heeh ;)

    ReplyDelete

Search This Blog