Saturday, 15 October 2011

Pagi Yang Ceria

Pagi  yang  ceria. Pagi  yang santai...walaupun  Lynn sedang  bekerja. Customer pun tak  berapa ramai, mungkin  petang  nanti  ramailah.. Hari  Sabtu, hari tanpa beg  plastic, tapi  kenapa  pilih  hari  sabtu?Hurm.. Lynn pun tak  tahu kenapa. Hurm..you all semua  macam mana?Sudah bersarapan?Lynn okey  dan  sudah  pun  bersarapan. Sekarang  Lynn tengah  duduk   menaip  sambil  melihat  rakan sekerja  set-up promotion. My  leader  yang  comel  bersama  anak  buahnya  sibuk tu..mengemas  kasi  cantik... Lynn  punya  supplier  pun  tengah  sibuk  promote  i- roboot...hope  hari ni  dia  org  boleh  dapatkan  target  jualan  yang  baik. Ha...bila  mood  baik  kerja  pun  sennag  hati  betul  tak?? Lynn dah ada  plan  besok Lynn akan  ke  bukit  Indah. Ambil report  untuk  dihantar  ke HQ. Hai  ada  risau  juga  hope  sangat  transport okey, jangan  buat  hal sudah . Maklum...lori  tak  berapa  nak  sihat...ehehehe...Okey  sampai  sini  dulu  pertemuan  kita  lain  kali jumpa lagi  okey. ;)

No comments:

Post a Comment

Search This Blog