Clixadx

Wednesday, 21 December 2011

My wedding....

Hi assalamualaikum...nak  share  dengan  u all pic  waktu  wedding  Lynn berlangsung...Okey lah...perasaan  waktu  akad  nikah  berlangsung  tu  rasa  happy  sangat  dan  berdebar2...maklumlah  first  time  kan. Biasa  tengok  rakan2  dan  saudara  mara  yang  kahwin. Bila  dah  rasa  sendiri  baru  tahu  bagaimana  perasaan  tika  itu. Majlis  perkahwinan  berlangsung  pada 3. Dec.2011(7 muharram) pada  pukul 3.00 Petang bertempat  di Surau Ar-Rahman Tmn Abadi  Ulu  Tiram Johor. Dengan  sekali lafaz  aku telah  sah  menjadi  milik En. Mohd Issammudin Bin Esa. Lynn di  nikahkan  oleh Tuan  Haji muhammad Din. Syukur  sangat  tak  sangka  dah  jadi  isteri  orang. ;)

Tentu  u all nak  tengok  gambar  Lynn kan heheeh ;P. Tapi  gambarnya  tak  berapa  nak  lawa  maklum  yang  Lynn masukkan  di  sini  gambar  yang  di  ambil  oleh sepupu  lynn  dengan  menggunakan  handphone. So  tak  berapa  nak  lawa  sangat  lah...kualiti  tak berapa  baiklah  katakan..cuma  gambar  waktu  potong  kek dan  belah lelaki  tak  dapat  nak  sertai  di  sini. Hope  u all tak  marah  ya ;)































Baju  waktu  nikah  yang  warna  grey ala  jubah  arab kaftan, yang  warna  hijau  lumut  tu..waktu  malam berinai(pukul 9.00mlm 3/dec 2011)( Baju  kebaya pendek gabungan  lace  dan  songket  3/dec 2011) dan  yang  baju  hijau  turqouise  tu. waktu  bersanding(4/12/2011) Baju  kebaya labuh  moden kontemporari  material  lace  dan  juga  songket  penuh  inspirasi  dari  majalah  pengantin  yang  di  pakai  oleh  model  Zahnita.


 Yang  tak  ada  baju potong kek( warna  putih  merah potongan  ala  cheongsam) dan  warna  ungu  tua  di  rumah  belah  lelaki(kebaya  labuh  potongan  moden kontemporari dari  kain  satin  gabungan  lace)

Gambar  terakhir  itu  adalah  pelamin  rumah  Lynn...andaman  yang Lynn gunakan  adalah Leez Bridal di  permas  jaya....Thanks kepada  mereka (Azli  owner  with wife Farah) ...dan  juruandam  Mira  semarak  kasih(untuk 3/4 dec 2011) begitu  juga  dengan  juru andam pihak  lelaki Mira  Edora(11/dec 2011).lYNN suka  sangat  dan  gembira  dengan perkhidmatan  yang  di berikan ;).

6 comments:

  1. tahniah..dik..da jadi isteri orang..comelnya ko..ayu lagi..macam artis rupa ko dik..akak doakan agar hidup berumahtangga ni akan kekal hingga ujung nyawa ko org..so kena banyak belajar menerima hakikat kekurangan diri pasangan kita dan terima dia seadanya..
    nanti upload la lagi gambar sanding ko..

    ReplyDelete
  2. eheheh terima kasih kak ida saya u heeh ;) nanti free dan album dah siap org upload lagi okey... tang muka ayu tu terima kasih ya ;) dan tang macam rupa artis tu rupa artis mana...?Macam muka saya adalah heheh ;)

    ReplyDelete
  3. Cantik la, tak sabar nak ngk semua gambar. btw, selamat berkenalan dear

    ReplyDelete
  4. ehehh tq zyash...cantik? hehe tq ;). kalau zyash jadi raja sehari pun tentu cantik...ehehhe..nanti bila gambar siap lynn upload okey. Dan gembira dapat teman baru macam u ;)

    ReplyDelete
  5. Hai lyn. Walaupun dah lambat beberapa minggu saya tetap nak ucapkan selamat pengantin baru. Cantiknya blog.. ni yang buat saya nak folow nih..hahaha..

    ReplyDelete
  6. heheheh terima kasih untuk ucapan dan pujian untuk blog saya yang tak seberapa ni...boleh je kalau u nak follow...

    ReplyDelete

Search This Blog