Wednesday, 12 October 2011

My cute Cat = Mirmo









Ha  ni gambar  si  comel  saya. Cantik tak??Kucing  betina  ni..kucing  siam  yang  terlalu  manja  dan  nakal..Poyo tau  dia  ni. Kerjanya  setiap  hari  buat  mak  Lynn marah. Walaupun  mak  selalu  marah  dia. Tapi  bila  time  makan kita orng  panggil dia buat dek jek. Kalau  mak  panggil, dia  yang  entah  dari  ceruk  mana  berlari  masuk  macam org  gila..habis  pintu  dia  langgar. Punya  lah  gelojoh hahahah..kadang  sampai  terpeleot..jatuh  dari  almari. Hai  lawak...kalau  ada  dia  asyik  bising. Tapi  kalau  dia  kuar  umah pi  berjalan..rindulak  nak  tengok  muka  dia  tu.. ;)


Kalau  u all nak  kongsi  apa2  tentang  kucing  sila  berika  komen you  all ya ;)

No comments:

Post a Comment

Search This Blog