Thursday, 26 April 2018

Cabaran Nivea Body Milk Intensive Moisture

  Hai semua setelah lama Lynn tak berblog kerana kekekangan masa.Hope u all semua sihat2 hendaknya dan dapat menjalani rutin harian tanpa sebarang masalah.
    Ok.. Now Lynn nak share pengalaman Lynn menggunakan lotion Nivea seperti dalam gambar tu... Ahahha yg warna biru tu.. Ok...  Lynn mencabar diri Lynn selama seminggu untuk melihat hasilnya. U all. Mesti nak tahu kenapa Lynn pilih dan mencabar diri ni untuk guna lotion ni.  Sebenarnya Lynn mmg ada masalah kulit kering dan akan menjadi sgt kering bila bekerja di dalam ruangan yg mempunyai a/cond.Jadi bila kulit kering..semestinya lah kena byk minum air putih kan..  Kadang naik kembung perut ni.. .
   So bila dah try beli kita cuba lah nak juga tahu kan..  Apa yg tertulis kat botol tu "intensive moisture visibly moiturized skin within 7 day" kan...  Hahaha so seminggu ni mmg Lynn pakai  secara berterusan.. Tapi sekali aja pakai...  Di siang hari sebab iya lah siangkan kulit kita senang terhidrat dan buat kulit kering..
     Hasilnya mmg the best...mmg kulit lembab dan tak kering mmg bertahan kelembapannya hingga malam hari...24 jam seperti yg tertera... Tapi Lynn rasa kalau pakai dua kali sehari pagi dan malam hasilnya mesti lebih baik..  You all yg nak try boleh try Lynn bagi 4 bintang dari 5 ...  Kalau yg dah pernah cuba boleh comment di bawah untuk share pengalaman u all..

Saturday, 28 May 2016

Kebosanan....melanda

Hai...semua... Buat apa lah u all semua kan.. Mesti lah have fun ngan ngan family tercinta kan..Lynn biasa lah. Bila bosan.. Dok lah melepak kat keai mamak... Ha..minggu ni tak tahu melepak sampai jam berapa al maklum...mmg kaki lepaking..ehhehee..so sekian.. Tu aja nak cakap.. .

Sunday, 8 May 2016

Wedding event at seremban 2015...

Hai semua gambar2 di bawah ni adalah gambar sewaktu lynn ada show di  Seremban 2 .Bertempat di Pasaraya Mydin  seremban 2... Masd lah yg kalau gambar fi bawah ni tak berapa nak menarik sangat..maklum pakai hp biasa je... Heheh peace ko war ok..

Celebrate mothers day with family

Assalamualakum semua selamat hari ibu buat ibu2 di dunia...Lynn pula hanya meraikannya dengan cara yg cukup sederhana just membawa ibu keluar makan bersama adik2 dan berjalan membeli belah sambil mencuci mata..Ibu adalah org yg sangat istimewa..mana tidak dia jugalah teman yg selalu ada bila kita dalam keadaan susah.. Senang.. Gembira.. Mengingati dan mencipta memori yg indah bersama beliau adalah detik indah....hope u all semua meraikkannya bersama ibunda tercinta walaupun hari2 adalah hari ibu... ..salam sayang.... ADios..hehehe

Aktiviti di petang hari...

Hai..assalamualaikum dan salam sejahtera..salam satu malaysia katanya... Heheeh.. Ok lah.. Harap u all semua yg mana bercuti tu selamat bercuti  dan yg bekerja di malam minggu ni pula selamat bekerja...heheh.. Ok.. Just nak share aja.. Aktiviti lynn petang ni... Seperti biasa dan kebiasaan hari minggu lynn akan ke studio.. Macam hari ni.. Kami adakan casting tuk new...models.tapi bukan casting models bikini tau..m ehheh...nak di pendek kan cerita sebelum tamat sesi casting... Ada dua pemuda yg datang untuk casting request kami untuk bergambar bersama mereka berdua..Dan gasilnya seperti yang di bawah.....Jangan kecam saya okey.. Love u...

Tuesday, 3 May 2016

Monday blues with our geng...

Hai... Di pagi hari lynn update status... Kan.. Ehhehe jgn marah ok... Ini lah aktiviti kami hari ini... Karok beramai2 tapi yg nak bergambar takat tu aja... Yg lain sibuk karok .. SEkali sekala kena have fun kan... Esok dah kerja... Apa pun... Episod seterusnya akan di sambung esok... Adios... Nite u all

Monday, 2 May 2016

Kesewelan dan kebosanan melanda...

Hai semua kita nak citer sat.....adalah kan suatu hari tu... Lynn ngan kawan ni.. Ni tak tahu nak kemana dan buat apa tau... Plan asal nak lepak mengeteh jek.. Biasalah port kita org berdua mmg kat Sayed BIstro Tebrau... Bila lah lepak minum teh tu standard lah kan.. Duduk berejam sambil makan maggie goreng dan makan burger ayam..tapi bila selesai makan.. Jam baru pukul 8.30 pm.. Kita org dok fikir nak pergi manalah lepas ni kan... Fikir punya fikir tak dapat2 jawapan...mana tak nya.. Boleh dikatakan... Semua tempat kat dalam jb ni kita dah tapau sejak jd pelarian tak bertauliah...hahaha.. Oleh kerana terlalu bosan... Muncul lah idea gila nak ke machap...kui kui... Apalagi kita org pi pm kawan yg dari
Muar tu dok jumpa kita kat sana.. Hanya tuk melepak... Ala.. Biasalah... Kalau dah bosan dan kebiol lan melanda lepak RNR jek pun dah berbaloi... Apapun idea gila tu di persetujui oleh kenalan kami.. Maka tepat jam 9 malam... Lynn dan si sipulan ni pun bergerak menuju ke destinansi dan sampai di MAchap jam 11pm...ahhaha nampak tak kegilaannya tu di mana..tapi jgn silap tau kita org ni tak gila pun cuma suka sesuatu yang adventure..tu hasilnya seperti di bawah gambar kami bertiga. Sembang punya sembang settle makan dan melepak.. Jam 2 pagi balik semula ke JB...apapun sampai umah jam 3 pagi lah kan boleh tahan cepat jugalah minah ni drive.. Nasib baik esok harinya lynn tak kerja kalau tak... Alamatnya tak pi kerjalah...

Search This Blog