Clixadx

Saturday, 28 May 2016

Kebosanan....melanda

Hai...semua... Buat apa lah u all semua kan.. Mesti lah have fun ngan ngan family tercinta kan..Lynn biasa lah. Bila bosan.. Dok lah melepak kat keai mamak... Ha..minggu ni tak tahu melepak sampai jam berapa al maklum...mmg kaki lepaking..ehhehee..so sekian.. Tu aja nak cakap.. .

Sunday, 8 May 2016

Wedding event at seremban 2015...

Hai semua gambar2 di bawah ni adalah gambar sewaktu lynn ada show di  Seremban 2 .Bertempat di Pasaraya Mydin  seremban 2... Masd lah yg kalau gambar fi bawah ni tak berapa nak menarik sangat..maklum pakai hp biasa je... Heheh peace ko war ok..

Celebrate mothers day with family

Assalamualakum semua selamat hari ibu buat ibu2 di dunia...Lynn pula hanya meraikannya dengan cara yg cukup sederhana just membawa ibu keluar makan bersama adik2 dan berjalan membeli belah sambil mencuci mata..Ibu adalah org yg sangat istimewa..mana tidak dia jugalah teman yg selalu ada bila kita dalam keadaan susah.. Senang.. Gembira.. Mengingati dan mencipta memori yg indah bersama beliau adalah detik indah....hope u all semua meraikkannya bersama ibunda tercinta walaupun hari2 adalah hari ibu... ..salam sayang.... ADios..hehehe

Aktiviti di petang hari...

Hai..assalamualaikum dan salam sejahtera..salam satu malaysia katanya... Heheeh.. Ok lah.. Harap u all semua yg mana bercuti tu selamat bercuti  dan yg bekerja di malam minggu ni pula selamat bekerja...heheh.. Ok.. Just nak share aja.. Aktiviti lynn petang ni... Seperti biasa dan kebiasaan hari minggu lynn akan ke studio.. Macam hari ni.. Kami adakan casting tuk new...models.tapi bukan casting models bikini tau..m ehheh...nak di pendek kan cerita sebelum tamat sesi casting... Ada dua pemuda yg datang untuk casting request kami untuk bergambar bersama mereka berdua..Dan gasilnya seperti yang di bawah.....Jangan kecam saya okey.. Love u...

Tuesday, 3 May 2016

Monday blues with our geng...

Hai... Di pagi hari lynn update status... Kan.. Ehhehe jgn marah ok... Ini lah aktiviti kami hari ini... Karok beramai2 tapi yg nak bergambar takat tu aja... Yg lain sibuk karok .. SEkali sekala kena have fun kan... Esok dah kerja... Apa pun... Episod seterusnya akan di sambung esok... Adios... Nite u all

Monday, 2 May 2016

Kesewelan dan kebosanan melanda...

Hai semua kita nak citer sat.....adalah kan suatu hari tu... Lynn ngan kawan ni.. Ni tak tahu nak kemana dan buat apa tau... Plan asal nak lepak mengeteh jek.. Biasalah port kita org berdua mmg kat Sayed BIstro Tebrau... Bila lah lepak minum teh tu standard lah kan.. Duduk berejam sambil makan maggie goreng dan makan burger ayam..tapi bila selesai makan.. Jam baru pukul 8.30 pm.. Kita org dok fikir nak pergi manalah lepas ni kan... Fikir punya fikir tak dapat2 jawapan...mana tak nya.. Boleh dikatakan... Semua tempat kat dalam jb ni kita dah tapau sejak jd pelarian tak bertauliah...hahaha.. Oleh kerana terlalu bosan... Muncul lah idea gila nak ke machap...kui kui... Apalagi kita org pi pm kawan yg dari
Muar tu dok jumpa kita kat sana.. Hanya tuk melepak... Ala.. Biasalah... Kalau dah bosan dan kebiol lan melanda lepak RNR jek pun dah berbaloi... Apapun idea gila tu di persetujui oleh kenalan kami.. Maka tepat jam 9 malam... Lynn dan si sipulan ni pun bergerak menuju ke destinansi dan sampai di MAchap jam 11pm...ahhaha nampak tak kegilaannya tu di mana..tapi jgn silap tau kita org ni tak gila pun cuma suka sesuatu yang adventure..tu hasilnya seperti di bawah gambar kami bertiga. Sembang punya sembang settle makan dan melepak.. Jam 2 pagi balik semula ke JB...apapun sampai umah jam 3 pagi lah kan boleh tahan cepat jugalah minah ni drive.. Nasib baik esok harinya lynn tak kerja kalau tak... Alamatnya tak pi kerjalah...

Bila tiga mak bonda berjalan...

Hai semua... Lama kan lynn tak update apa2.. Maklum sibuk teramat sangat lah katanya kan...ehehhe.. Well semalam.. Lynn pergi ke studio bersama dengan my bestie...jam lima biasa lah dah terpacak kat sana... Buka kelas untuk casting untuk sesiapa yg berminat untuk sertai pertandingan sempena hari kemerdekaan... Di pendekkan cerita ni...balik dari kelas kami bertiga singgah ke Jusco Tebrau tuk... Mencuci mata... Habis cuci makan kita org yg dah lapar sangat ni singgah di J.CO..minum petang lah kan... Hahhaha hasilnya adalah seperti yg di gambarkan...bila tiga Mak Bonda berjumpa wefi... Ajalah kan... Kui kui.. Ini ajalah kisah ceritera semalam...adios u all...

Search This Blog

Loading...