Clixadx

Sunday, 30 October 2011

Cerpen

Hai  semua  selamat  petang  dan apa khabar? Sebelum  itu Lynn nak  minta maaf  sebab  dah  lama tak  update...maklum  agak  sibuk...Kepada  sesiapa  yang  berminat  untuk membaca  cerpen  saya  yang  tak  seberapa  ni..jemput  pergi  ke  laman  ini (Just  copy jek  link  kat  bawah  tu)

http://www.penulisan2u.my/2011/08/cerpen-ramadhan-di-hati-qistina/

Kalau  u all sudi  tinggalkan  komen  u all dibawah ni atau  di  dalam  laman  p2u  tu  ya ;)




sekian  terima  kasih ;)




No comments:

Post a Comment

Search This Blog