Sunday, 2 October 2011

Apa nak beri sebagai Hadiah????



  Hai  semua huhuhu  saja  nak  story, Gucci adalah  salah  satu brand  kesukaan ku, Gucci  Flora perfume  terbaru  sudah  pun  aku  miliki. Rasa- rasanyalah  kalau aku  hadiahkan  buat  ibu  tersayang  okey   tak??Tengah berfikir ni..keliru  nak  beri  hadiah  apa. Hai  nampaknya  aku  kena  beli 2 hadiah  bulan  ni. Satu  untuk  ibu  dan satu  untuk  adik  perempuan  tersayang. Guys...minta  bantuan  nak  bawa          mereka   berdua  ni makan  dimana??



oPPS!! AKU  TERCICIR dan Terlupa...Kena  beli 3 lah..satu  untuk  tunang ku  tersayang....hehehe so  u all tolong  fikir  nak  beri  apa ya ???Sayang  u all semua...salam  sayang





No comments:

Post a Comment

Search This Blog