Clixadx

Wednesday, 5 October 2011

Kerja-kerja Dan ????

Hai assalamualaikum...dan  salam  sejahtera. Selamat  pagi  semua...eehehhe..Lynn bosan ni, apa siapa-siapa  nak  share  degan Lynn mengenai  kerja  dan  rutin  harian? Huhuh Lynn macam  biasa, bangun  pagi  mandi, lepas tu  bersiap-siap  nak  pergi  kerja. Sampai  tempat  kerja  sarapan dan  turun masuk ofice. Biasalah  perkara  pertama LYNN kena  semak  jadual  penghantaran,customer  complaine, cek  status,dan  banyak  lagi heheh bila awal  bulan  macam ni Lynn biasa  lah  sibuk  nak  buat  laporan. LAPORAN???? HA  BULAN  NI  LUM  HANTAR  LAPORAN.. Tak apa pas  ni  Lynn kena  buat  kalau  tidak  mengamuk  dan  harulah heeheh ;)You  all semua macam mana pula??

1 comment:

  1. haaa, sambung tido blek ler. beshnye cuti. hekhek :P

    ReplyDelete

Search This Blog