Clixadx

Monday, 3 October 2011

Jalan-jalan...HILANGKAN bosan.....






Orang  kata  jalan-jalan  cari  makan. Tapi saya  jalan-jalan  hilangkan  bosan... Adalah  satu  hari  tu 
hari  cuti  iaitu khamis. Lynn  dan  beberapa  rakan  tak  tahu  nak  kemana. Sudahnya  balik  dari  main  bowling kami  pergi  ke  Danga BAY..sAMPAI sana  pusing-pusing  tak  tahu  nak  ke  mana. Means  hari  itu  tiada  apa  yang  menarik  perhatian  kita  org ni. LAST-last  kita orang  pergi  ke Diva  pi karoake..HABIS  melalak  kita  pergi hutan bandar  makan stik..Pukul 1.30  pagi  bari  balik  umah..hehehe tu  dulu lah  masa  tu  tak  sibuk. Now  tak ada  lagi aktiviti  macam  tu. Lynn bz  sangat  bila  balik  aja  sambung  buat  kerja  lain  lak hehe ;)

No comments:

Post a Comment

Search This Blog