Monday, 10 October 2011

MARAH2 SANGAT2 MARAH

Marah? sangat-sangat  marah...Eeee geramnya...kalau  lah  tak ada  undang2  dan kalau  Lynn ni  bukan  orang  yang  beragama  dah  lama  Lynn bunuh  orang.  Eee.. dahlah  bukan  kategori  orang  yang  penyabar. Sakit  hati  di buatnya.. Rasa  pandai  sangat. Kalau  nak  sangat  buat  sesuatu  tanpa  merujuk  pada Lynn. Tak  perlulah  Lynn ada. Now  i just  feel want to  resign. Sedih  sangat  dah  bertahun  kerja  dalam  sana..Ada  aja  yang  rasa  pandai  dan  bijak sangat. Kalau  pandai  dan  bijak  buat  sendiri. Lynn dah  rasa  tired  sangat bosan  mengadap  manusia  macam  ni. Kasihan  dekat  one  leader  yang  comel tu ada  staff  yang  tak  boleh  pakai. Bertalam2 lah  tu.Jadilah  diri  sendiri. Jangan lah  jadi manusia  hipokrit. Ada  boss rajin. Tak ada  boss malas  nak  mampus..kehulur  ke hilir  buat  apa. Suruh  buat  something  yang  dalam  dia  punya  job ada saja alasan  dan jawapan. Bila  boss tanya balikan  fakta..menunjukan  Lynn yang  bersalah..what  the hell. Siapa  dia. Kalau  nak  sangat  jatuhkan orang  meh  kau  tunggu  orang  jatuhkan  kau. Bangsat  punya  org. Nak  jaga muka  sangat, ingat  kalau  dia jaga  muka  tunjuk rajin, gaji jadi  besar, jadi  staff  yang  boleh  pakai atau  rajin.  Tak ada maknanya,JADI  sebangang2 umat  adalah. Buat  salah  tak  mau  mengaku..salahkan  org  lain... Lynn dah  bosan  tahap  gaban. Sia-sia  stay  lama  di  sini. Siapa  yang  boleh  tahan bila  jumpa  org  macam ni. Lynn tak  kacau  orang,  jangan  kacau  Lynn. Bila  dah  kena  usik  mulut Lynn jadi  macam  tak sepatutnya...(macam puaka) nati  sendiri  sakit  telinga dan  sakit  hati. Lynn tak  mahu  sampai  cakap benda  tak  elok...hati panas  beb. Jangan  sampai  org  sumpah  seranah  kita dan  cakap u are  like F..K  okey.

I'm  so  sorry, i feel sick. Just  want  to  kill him..who?secret  okey..

 puas hati  Lynn  dapat  tulis  dalam blog  curah  perasaan berbuku.  But  i still want to  resign.. ;(. Kepada  semua  pembaca  jgn  marah  dan  salah  faham ya. Pujuk  hati  yang  sedang  marah  dengan  menulisnya  di  dalam  blog..don't angry  with me ;) tq

No comments:

Post a Comment

Search This Blog