Clixadx

Sunday, 9 October 2011

Apa yang kaum Lelaki Gemar dan Tidak Gemar mengenai Wanita(Makwe/Tunang/Isteri)

Kali  ini  Lynn nak  kongsi  sedikit info  mengenai apa  lelaki  gemar  dan  tidak  gemar  mengenai  wanita yang  dia  sayang. Hehehe...Info  ni  berguna  tau..bukan  untuk Lynn saja, malah  untuk  kaum  wanita  di  luar  sana. Semak  butir  di  bawah:

Gemar:

a)lelaki  suka  di sayangi  dan  di belai(awas  hanya  untuk  wanita  yang  bergelar  isteri yang  bujang  tu  tak  boleh  lah  haram untuk  dibelai. Disayangi  tu  boleh aja ;))

b)lelaki  suka  pada  wanita  yang  memahami

c)manja  tapi  bukan  gedik okey ;)

d)wanita  yang  matang  dalam  segala  segi.

e)wanita  yang  boleh  berdikari.

f)menghormati  dirinya  serta orang tuanya.

g)wanita  yang  sopan.

h)wanita  yang  tidak  suka  mengongkong.

i)wanita  yang  tidak  boros.

j)wanita  yang  cemburunya  tidak  keterlaluan ;)

k)wanita  yang  sentiasa  bersederhana  dalam  segala  hal.


Tidak  gemar.

a)wanita  yang  tidak  matang

b)wanita  yang  mengada-ngada  atau  gedik.

c)wanita  yang  tidak  sopan  dan tidak  menghormati  orang tua.

d)tidak  pandai  berdikari  dan  sentiasa  mengharapkan  bantuan  darinya  walaupun  untuk  perkara  remeh.

e) wanita  yang tidak  memahami.

f)tidak  suka  sentiasa  berkepit  macam  belangkas hehe;)

g)suka  mengongkong  pergerakannya.

h)tidak  pandai  bergaul  dengan  rakan2nya  mahupun  ahli  keluarganya.

i)tidak  suka  wanita  seksi(walaupun  masa  bercinta  dia  suka  wanita  seksi tapi  kalau  nak  buat  bini  di cari wanita  sopan/tidak  seksi)

j)tak  suka  wanita  make-up  tebal(sederhana  sudah)

k)tidak  kemas  dan   selekeh.

l)tidak  suka wanita  yang  mata  duitan.

m)wanita  yang  selalu  makan  tak  habis/membazir

n)wanita  yang  boros.

o)wanita  yang  terlalu  kuat  cemburu/ cemburu  buta.


eheheh  buat  masa  ini  itu  aja  lah  yang  lynn nak  kongsi  lain2  kalau  nak  kongsi  beri aja  komen  you  all  kat  i  punya  blog hehe ;)

1 comment:

Search This Blog