Clixadx

Saturday, 12 May 2012

Product kecantikan pilihan...

Hi  semua  kali  ni  Lynn nak  story  about  my  product  kecantikan  yang  Lynn guna  saat  ini...
Product  ini  bagus  dan  sangat  sesuai  dengan  Lynn. Dulu  Lynn guna  product  kecantikan atau  set penjagaan wajah  dari  product  Estee  Lauder...tapi  dah  lama  sangat  guna kira  hampir  5  tahun. Lynn cuba  pula  product  dari  singapura  pula,  lama guna  tu  tak  sangat  lah tak  sampai  setahun  lagi. Tapi  hasilnya  bagus  dan  harganya  sangat  berpatutan..tidak  terlalu  mahal.. Pasti  ada  di  antara  kita  semua  yang  pernah  menggunakan  product  Bio  Essence Jika  serasi mesti  u all akan  guna  lagi  kan... jom  kita  jenguk set  yang Lynn guna.. ;)






Ha..nampak tak, Lynn guna  kedua2  jenis  product  tu. Bio  Essence  24k gold  dan  bird  nest...product  ni  mengandungi cologen  untuk  memulihkan  kulit  dan  menganjalkan  kulit  wajah  kita  tau. Kalau  kita  wanita  yang  sudah  memasuki  usia 30an  di syokkanlah...maklum sel kulit dan  cologen  yang  ada  sudah  menurun jadi..Bila  pakai  product  ni  boleh  lah mengembalikan  seri dan kecantikan  wajah  kita heheh... tapi  ingat  untuk  mendapatkan  wajah  yang  sihat  dan  cantik digalakkan minum  air  putih  juga  ya.. ;)


No comments:

Post a Comment

Search This Blog