Saturday, 12 May 2012

Makan-makan...

Hi...hari ni  lupa  pula  nak  update  my  blog...jangan  marah  ya. Hari  ni  sibuk  sangat  sampai  lupa  nak  update..tak  apa lah..saja  nak share  menu  makan  tengahari  lynn masa  kat  office  tadi..Nak  kata  tengahari  sangat  tu  tak lah  dah  nak  masuk  pukul  tiga  baru  pi  makan. Tempat  makan  Lynn hari  ini  adalah  di Restoran Iciban Ramen iaitu  pilihan  makanan  Jepun tempatnya  di  dalam  Aeon Tebrau City. Ini  adalah  makanan  pilihan  Lynn..jom  kita tengok...  gambar  kat  bawah  ni  ya.





















































Macam  nak  muntah  makan  set  ni...gila  sampai  malam  tak  leh  nak  makan  ...full perut  nie..teguk  air  suam  aja  memanjang heehh...






















































No comments:

Post a Comment

Search This Blog