Clixadx

Friday, 20 April 2012

new NIVEA Invisible For Black & White Anti-perspirant deodorant

Hello2..tengah  buat  apa  tu?Ada  yang  sedang  bercuti  dan  ingin  bersiar-siar???Lynn nak  tanya  biasanya  kalau  u all semua  nak  keluar  rumah  u all macam  biasalah  kan  tak kira  lelaki  atau  perempuan  tentu  lah...pakai  baju  cantik, pakai  make-up  buat  lady,  yang  lelaki  pakai  minyak  rambut  dan  salah  satunya  adalah  minyak  wangi kan? Dan  biasanya  u all juga  akan  memakai  deodorant  tul  tak? Adakah  u all suka  guna  deodorant  yang  menyebabkan  baju  u  all  meninggalkan  kesan  pada  baju  kesayangan?  Apabila  selalu menggunakannya? Maksud Lynn kesan  kuning  atau  putih yang  biasa  didapati  di  bawah  lengan  baju. Ya  lah  kalau  u all perasan  kalau  baju  u  yang  dah  siap  dibasuh tu  kering  pasti  bahagian  bawah lengan  tu akan  keras kan? Apa  kata  u  all semua  bertukar  kepada new NIVEA Invisible For Black & White Anti-perspirant deodorant.  Untuk  kaum  lelaki  pun ada  so  jangan  bimbang  yaLynn telah  pun  mencubanya  dan  ternyata  ia  sangat  berkesan. Dahulu  Lynn guna  jenama  lain  tetapi..Lynn sudah  bertukar  kepada  Nivea...dan  bila  Lynn tahu  ada  salah satu  produk  dia  yang  baru  Lynn terus  mencubanya... Apapun  u  all try  lah  dulu..kalau tak  serasi  dengan  kulit  tak  perlu  guna. Maklum  tak  semua  kulit  kita  ni  sama  tul  tak . Ada  yang  sensitif  ada  yang  tidak.. ;)





No comments:

Post a Comment

Search This Blog