Clixadx

Friday, 27 April 2012

Krim Ajaib...

Hai  u all...semua  Lynn  nak  share  info nie....untuk  paya  kaum  wanita(hawa)  produk 


penjagaan  kulit  yang  ajaib...




Krim ini formulated dr Swiss dan dibuat di sini (utk status halal & bahan pun dr sini)


Antara bahannya - ekstrak pegaga, keladi liar, soya bean & ginseng. Di adun dgn krim 


nano- sgt halus- sampai cepat ke tempat2 tertentu yg memerlukannya. Secara ringkasnya ia 


akan meningkatkan sistem imun dan balancekan hormon.. (nak tau secara teknikal bgmana 


ia berkerja- kenalah buat appointment ngan saya  dan  atau  my  friend)




Setakat ini sangat banyak testimonial yang dikeluarkan termasuklah beberapa yg kami & 


doktor yg merawat rasa sangat teruja, antaranya : breast cancer stage 4 sembuh dlm masa 


kurang 1bulan stengah, fibroid pecah secara semula jadi tanpa perlu pembedahan, mata 


yang dah disahkan buta selama 1 stengah tahun kembali nampak, mati pucuk selama 4 1/2 


tahun kembali berfungsi hanya 2minggu, mati pucuk 2thn hanya dengan urutan 1 mlm 


sahaja sudah selesai dan banyak lagi.......kalau setakat tiroid,resdung, kencing manis, darah 


tinggi, sakit tulang belakang tu..kira sangat cepat boleh tengok perubahannya (insyaAllah).. 


Utk hub suami isteri- hanya 5 minit sahaja!! Yg malas gilerr pun boleh jadi rajin!! This is 


GUARANTEED!! (kalo ambik ngan sy, kalo tak berkesan part hub suami isteri dlm masa 5-


10minit -money back guaranteed ok..)




Kenapa ianya menjadi kegilaan orang perempuan?? {serius..ada anak2 gadis 12thn pun 


curi2 pakai mak dia punya krim (ini kes dah pandai melawa lah ni) sb nak nampak glow 


(pinkish)}. Dari yang muka berjerawat & kesan jerawat, berjeragat, kusam, kurang seri, 


pucat, eye bag besar, eyebag gelap..insyaAllah boleh nakmpak perubahan dalam masa 20 


minit...BUKAN sapu di muka tau!! Hanya sapu di lengan sahaja!! itu lah kehebatan teknologi 


Nano (now i really appreciate this technology). Sapu di tangan utk naikkan seri muka, tetiba 


dlm sebulan anda akan perasan tumit kaki dr pecah-pecah jadi licin lembut kemerahan, 


kesan gelap akibat deodoran di bawah ketiak tetiba cerah kembali, begitu juga di celah 


paha... MasyaAllah, its really amazing...









Jika  berminat  sila  pm  saya  di  facebook  saya....shazlynn81@yahoo.com(shazlynn fazlynn).


atau  boleh  mendapatkan  info  mengenai  product  ini  di  facebook smart  tycoon.










No comments:

Post a Comment

Search This Blog