Clixadx

Friday, 27 April 2012

Har Biru...kisah yang sangat tak syok untuk di baca...

Mood....yang  sangat  tak  best...hehehe...i  jalan-jalan  cari  pasal  tadi...tapi  bukan  cari  gaduh  dengan  orang  lah. I...jalan-jalan cari  makan...hari  ni  makan  di  Tesco  Tebrau...menu  makan  tengahari  cuma  Talapia Penyek...heehh sedap  dan  mantaplah..Tapi  nak  bagi  u all tengok  gambar. Lupa  pula  nak  snap  tak  apa  lain  kali  i ambil  dan  post  kat  sini  k. Habis  makan  masuk  dalam  pasaraya  dia  jap...and  terpandangkan  sesuatu  yang  lembik-lembik...sweet  aka gummy...mata  berkilat2  bila  nampak  benda  tu. Apalagi dengan  pantas  i  sambar  u all....perisa  mangga  menjadi  pilihan...best  dan  murah...hai  nak  cerita  pun  tak  ada  mood  sampai  buat  ayat  pun  tunggang  langgang...sorry  jangan  marah.  Okey  lain  kali  lynn tak  buat  lagi. Nak menulis  menyiapkan  novel  pun  tengah  tak  ada  hati..Kepala  kusut  u all...hai  hari  ni  my  sis  balik  jb...takut tak  dapat  balik  pula..al-maklum  baru  4  hari  pulang  bersama  suami...tak  akan nak  cakap  nak  balik  sekali  lagi....huhuuuh.....apa  nak  jadi  dengan  i...hari  ni...haru  biru  lah...tak  tahu  nak  story  apa  sebenarnya...campur  aduh  jadinya....please  jangan  marah  ya...sayang  u  all semua....salam  sayang...


Lynn

No comments:

Post a Comment

Search This Blog