Clixadx

Saturday, 17 March 2012

Mood .....

 Hai  selamat  pagi  semua,  apa  cerita  pagi  ni? Lynn tak  berapa sihat...mood  pun  tak  berapa  menentu,  al  maklum  lah...bayak  sangat  benda  nak  kena  fikir...my  mum  pula  ada  kat  kampung, tolong  pak cik. Hubby  lak  jauh,  Nak  menulis  idea  ada  tapi  tengah  malas  memanjang....mood  nak  tidur  aja  nie...by  the  way..you  all dah  tengok  filem Adnan  Sempit 2  tak? Adakan  filem itu  selawak filemnya  yang  pertama? Lynn nak  tengok  tapi  tak  berkesempatan  lagi..aduhai..bila  nak  pi  ada  aja  hal  yang  harus  didahulukan... okeylah  sampai  sini  je  dulu ya...nanti  Lynn share  resepi  sikit  untuk  u all  ni... tata.. ;)

No comments:

Post a Comment

Search This Blog