Sunday, 8 January 2012

Minum Petang

Hai assalamualaikum...semua...apa khabar? Dan  selamat  petang. Apa  yang  sedang  anda  lakukan  di waktu  petang...Lynn macam  biasalah..tengah  kerja  ada  ni  di Jusco..hahahah...kerja  dalam  pasarayalah  katakan..petang2 ahad  ni  cuci  mata. tengok  berbagai  ragam  pelanggan..Huuhuhu apapun  Lynn rasa  bersyukur  sangat  coz  customer  semua  baik2 belaka.Kalau  di  rumah  biasanya  Lynn akan  buat  cucur  ikan  bilis  atau  goreng  pisang. Minuman  petang  pula mesti  nak  kena  ada Teh 0' kalau  tak  ada  alamat  tak  lengkap  rasanya.Anda  pula????story  lah  sikit  minuman atau menu  makanan  petang  kegemaran  anda. Don't lokek2 heheh..tak lah  saja gurau. Ni  pun  ngah  tunggu  member  ajak  kuar  break  tak  tahu lah nak  minum  petang  di  mana. Lynn masih berfikir. Kalau  ada  idea  bak  mai  sini. Nanti  Lynn pertimbangkan  ya...






4 comments:

  1. hai lynn...petang semalam pun akak buat cucur bilis...tips nak bagi rangup cucur ni kita bancuh dengan air panas...memang laku sekelip mata..lagi-lagi makan panas-panas dapat pula air teh strawberi beli kat cameron hari tu..fuh terangkat!

    ReplyDelete
  2. ahahah...betul..lynn suka bancuh guna air panas...mmg letup lah ;)

    ReplyDelete
  3. bestnye cucur.. terus terasa lapar malam2.. hehe

    ReplyDelete
  4. akmal kalau lapar apa lagi..buatlah heheh ;0

    ReplyDelete

Search This Blog