Clixadx

Saturday, 11 February 2012

Selamat Pagi

Hai selamat  pagi  semua harap  u all semua  sihat sejahtera.Hari ni  tiada  apa  yang  nak  story...maklum  sedang  dalam  keadaan bosan  tak  terhingga. Pagi  ni  Lynn bercadang  untuk meminta  tolong  rakan  sekerja membedah Netbook saya  yang  comel ni. Awat dia tak  sakit  saja  kasi  service sikit heheh...Pasti ramai  yang  bekerja  setengah  hari  pada  hari ini  kan? Lynn tak dapat  nak  merasa  bekerja  setengah  hari...maklum  i  tak  bekerja di bahagian perbankan maupun pegawai  kerajaan. Kerja  swasta  yang  di tempatkan didalam pasaraya manalah  dapat  kerja  separuh  hari  mahu pun cuti  pada  hari  minggu. Suka  tak suka  terpaksa  terima betul tak?Well...u all esok  bercuti  plan  nak pergi mana? share lah  sikit  ngan  Lynn ni...itupun  kalau  sudi...

No comments:

Post a Comment

Search This Blog