Clixadx

Monday, 20 February 2012

Selamat malam

Hi  selamat  malam  semua....sedang  buat  apa tu?...Heheeh Lynn Okey  dan  sedang  duduk  bersantai  menonton  tv  bersama  family...bukan  tu  aja...sambil  menonton..lynn dok  update  status  baru  di  blog  yang  sudah  seminggu  rasanya  Lynn tinggalkan.Entah  ek..nak  share  apapun  tak tahu...cuma tu  lah..dah  beberapa hari  ni  hujan  turun  dengan  lebat...syukur  tak  terhingga  coz  dah  lama  benar  hujan  tak  turun  membasahi  bumi...ehheeh...ok lah  apa  menu  u all di  rumah...?Lynn  malam  nie  boleh  makan  ikan  cencaru  bakar,  sup  ayam...dan  salad, hhehehe...sedap tau...okey  lah,,,...tak ada  idea  pula  nak  tulis..tak  apa  jumpa  Lynn nanti  tatta... ;)

No comments:

Post a Comment

Search This Blog