Clixadx

Monday, 27 June 2011

Penat Teramat Sangat......

Aduh hari ini mood yang sangat baik,dan ceria,bangun pagi-pagi...siap2 pergi kerja dari rumah kepala otak ku sedang berfikir untuk siapkan manuskrip...heheheh banyak nak kena adjust..Tengahari mata sudah penat mengedit ...ngatuk mata naik juling kejap lama tenung pc.Pukul satu member dok ajak rehat makan kat Mc Donals order GCB regular set  .hehehehe tau tak u all,my friend yang dah dapat gaji dok belanja aiskrim sundae pulak sedap tapi pas makan perut rasa sangat full macam nak pecah.Tup-tup pas makan di orang dok ajak aku pi karoke box nyanyi lah kita orang melalak dalam tu tawe2 sampai semput huuhuhh...hari yang best..tapi kita orang dok rehat lebih dari satu jam hahahahha ngular time heheh tapi ini firts time hehehe... campur semua kita orang rehat 3 jam kot hahahha....seronok sebab boss yang kita tak suka tu tak ada.Ha kalau dok ada kita orang pening kepala stressss memanjang.heheheh ;p.Walau kita orang happy... badan aku tetap rasa penat coz tak cukup rehat...and malam nie dia orang dok ajak pi main badminton or karoke hahhaahah tak tahu lah nak pi ke tak.... hehehe ;p

No comments:

Post a Comment

Search This Blog