Monday, 2 May 2016

Kesewelan dan kebosanan melanda...

Hai semua kita nak citer sat.....adalah kan suatu hari tu... Lynn ngan kawan ni.. Ni tak tahu nak kemana dan buat apa tau... Plan asal nak lepak mengeteh jek.. Biasalah port kita org berdua mmg kat Sayed BIstro Tebrau... Bila lah lepak minum teh tu standard lah kan.. Duduk berejam sambil makan maggie goreng dan makan burger ayam..tapi bila selesai makan.. Jam baru pukul 8.30 pm.. Kita org dok fikir nak pergi manalah lepas ni kan... Fikir punya fikir tak dapat2 jawapan...mana tak nya.. Boleh dikatakan... Semua tempat kat dalam jb ni kita dah tapau sejak jd pelarian tak bertauliah...hahaha.. Oleh kerana terlalu bosan... Muncul lah idea gila nak ke machap...kui kui... Apalagi kita org pi pm kawan yg dari
Muar tu dok jumpa kita kat sana.. Hanya tuk melepak... Ala.. Biasalah... Kalau dah bosan dan kebiol lan melanda lepak RNR jek pun dah berbaloi... Apapun idea gila tu di persetujui oleh kenalan kami.. Maka tepat jam 9 malam... Lynn dan si sipulan ni pun bergerak menuju ke destinansi dan sampai di MAchap jam 11pm...ahhaha nampak tak kegilaannya tu di mana..tapi jgn silap tau kita org ni tak gila pun cuma suka sesuatu yang adventure..tu hasilnya seperti di bawah gambar kami bertiga. Sembang punya sembang settle makan dan melepak.. Jam 2 pagi balik semula ke JB...apapun sampai umah jam 3 pagi lah kan boleh tahan cepat jugalah minah ni drive.. Nasib baik esok harinya lynn tak kerja kalau tak... Alamatnya tak pi kerjalah...

1 comment:

Search This Blog