Clixadx

Friday, 22 June 2012

Waktu tayang Emperatriz sudah berubah

Assalamualaikum  semua  heheeh.lupa  nak  story  dengan  u  all semmua..maklumlah  dah  lama  benar  tak  update status..huhu...okey..Hari  tu  ada sekali  nak  tengok  siaran  ulangan telenovela  yg  Lynn suka  tu...Emperatrz..biasa  waktu  siarannya  tu  kan  pukul  9  malam.. tunggu  punya  tunggu  rupanya  tak  kuar2  juga..hati  engkak  gila...bila  Lynn terklik  butang  info rupanya  siarannya diganti  pada  pukul  10.00  malam...ahahah..nampak  sangat  tak  ikuti  perkembangan  ka..haru  betul..


  dan dalam  waktu yang  sama  ada  siaran  baru  dari  filipina  iaitu..Immortal  dan  juga  destind heart..haaha..nanti   kalau  Lynn Free  Lynn story pasal  u  drama  dari  filipina  tu  ya...apapun  jangan  marah  tau... bye  adios..

No comments:

Post a Comment

Search This Blog