Thursday, 26 April 2018

Cabaran Nivea Body Milk Intensive Moisture

  Hai semua setelah lama Lynn tak berblog kerana kekekangan masa.Hope u all semua sihat2 hendaknya dan dapat menjalani rutin harian tanpa sebarang masalah.
    Ok.. Now Lynn nak share pengalaman Lynn menggunakan lotion Nivea seperti dalam gambar tu... Ahahha yg warna biru tu.. Ok...  Lynn mencabar diri Lynn selama seminggu untuk melihat hasilnya. U all. Mesti nak tahu kenapa Lynn pilih dan mencabar diri ni untuk guna lotion ni.  Sebenarnya Lynn mmg ada masalah kulit kering dan akan menjadi sgt kering bila bekerja di dalam ruangan yg mempunyai a/cond.Jadi bila kulit kering..semestinya lah kena byk minum air putih kan..  Kadang naik kembung perut ni.. .
   So bila dah try beli kita cuba lah nak juga tahu kan..  Apa yg tertulis kat botol tu "intensive moisture visibly moiturized skin within 7 day" kan...  Hahaha so seminggu ni mmg Lynn pakai  secara berterusan.. Tapi sekali aja pakai...  Di siang hari sebab iya lah siangkan kulit kita senang terhidrat dan buat kulit kering..
     Hasilnya mmg the best...mmg kulit lembab dan tak kering mmg bertahan kelembapannya hingga malam hari...24 jam seperti yg tertera... Tapi Lynn rasa kalau pakai dua kali sehari pagi dan malam hasilnya mesti lebih baik..  You all yg nak try boleh try Lynn bagi 4 bintang dari 5 ...  Kalau yg dah pernah cuba boleh comment di bawah untuk share pengalaman u all..

1 comment:

  1. Agen Bola Terbaik & Agen Bonus Terbaik!
    Agen Casino Menang Kalah Dapat Bonus!
    Yuk langsung daftar!
    BBM : DDA3CD23
    WA : 085890911333
    www.agen333.net
    https://agen333bola.blogspot.com/

    ReplyDelete

Search This Blog